打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] 強烈要求抽蛋停止出裝備

所以咁難整到靚裝佢出轉蛋咪絕對讚成囉=]
佢一下轉蛋就出到6-7星,咁你仲想佢停?
d新玩家唔靠gm呢d轉蛋唔通 ...
fongkapan 發表於 1-9-2011 14:29

以前d人真金白銀收d 6,7星裝返黎
e加d人抽完降到百幾金都有一件6.7星勁裝 d唔入點既人90%都買得起
天龍係要有勁有廢先好玩架ma 出還出 降到超低價一件
d價唔好咁低丫大佬  玩天龍預左付出先會勁 果d窮/唔買點既人就有 咩意思- -
恕我直言~___~
回復 支持 反對

樓主既心態已經比較接近遊戲商人多過生活玩家
回復 支持 反對

佢地咁樣又點姐?
整到d裝就放天價,想趕絕新玩家?
冇人玩,呢隻game就冇樂趣-->冇樂趣d老玩家又走-->生活玩 ...
fongkapan 發表於 1-9-2011 14:23

留意下我個名啦kai子- -
回復 支持 反對

攪到我冇反開先真
回復 支持 反對

真係講左n咁多次
d轉蛋根本唔係港服出,係台服出,d蛋港服只係跟台服出
仲有有d轉蛋港服冇跟台服出lo
講抽出來的自制數量,台服多過港服n倍la
回復 支持 反對

留意下我個名啦kai子- -
已退了天龍 發表於 1-9-2011 15:08

咁又點呀kai子?
回復 支持 反對

笑了...整到極品裝唔放天價唔通平價/賤價放出去...
回復 支持 反對

以前d人真金白銀收d 6,7星裝返黎
e加d人抽完降到百幾金都有一件6.7星勁裝 d唔入點既人90%都買得起
天龍係 ...
﹍eB‵ 發表於 1-9-2011 14:41

付出?百幾金係唔係唔係付出先?
以前一件7星裝都成萬元寶
e家洗少左錢就可以搞隻好好地嘅號
人地國服大把人整自製,,d自製攻裝出到6星有屬有體有命中都果幾十金咪又係咁
唔見國服d人咁話法?
我地果d咁嘅轉蛋都未有8星,,都未斷晒生活玩家財路啦
以前d裝貴到咩咁,e家咁樣咪仲好,以前就似住6-8星少出  賣到鬼咁高天價,,e家天價跌番落正常價又受唔起?
人地起樓都係啦,,咁貴,政府起番d居屋降番d價去正常水平又受唔起?
你地d"商人"搞到d自製咁貴,有冇同d低層人士諗下先?
回復 支持 反對

係好易抽到6,7星裝..
旦刀要鑒到體先有用咖-_-
無體高星有咩用-_________-???
回復 支持 反對

你咁講,一個星期出10件7-8星,你可以問其他生活玩家,我日日做5件,依家做頭,我做左成個月,連7星都未見 ...
wingyinchu 發表於 1-9-2011 14:26

既然咁辛苦 整到就自己用啦 做乜要賣?

如果唔賣,gameone 出9星裝旦都唔關d生活人事

唔通"7仔"生意唔好就投訴執曬D"OK"咩
回復 支持 反對