打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] 比天ser 紫乂兒昆ac...應該點做!!(有粗口 要扣就扣!)

:lol唔好姑息呢d人   ac 你一定拎得番  你落完口供  呢埋張口供去game one     g m會鎖個ac2星期-3星期  到時查到個ip 一定拎得番  唔駛怕   一定要告佢   :lol   呢2個星期黎逍ser玩 我陪你刷下野先 :lol
回復 支持 反對

身份盜竊

透過偷取或截取他人或商業機構的身分資料,並以利用偷取的身分干犯罪行。騙徒盜取的資料包括姓名、地址、出生日期、香港身分證號碼、電郵地址及電話號碼等。

事例
騙徒用盜取的身分操控受害人的財務戶口、開立銀行戶口及調撥銀行結餘的方式,以申請貸款、信用卡,購買車輛,享受豪華假期等活動。當中衍生的罪行包括詐騙、盜竊及其他罪行,令受害人蒙受損失。

網上遊戲盜竊

事例
a)網絡遊戲帳戶被他人非法使用  <------
b)網絡遊戲帳戶被他人非法轉移予其他「角色」  
c)在買賣「帳戶」、「角色」、「道具」或「工具」時出現詐騙情況 <-------
d)以不誠實手法,出售屬於第三者的「帳戶」或「角色」予受害人
e)投訴人在進行網絡遊戲時曾借出「道具」或「工具」予他人但不能收回
回復 支持 反對

我決定左喇
報警喇;佢話可以查番琴日我比人昆果時既時間就可以搵番佢(昆我果個)係邊到上過

之後我 ...
丶謊訁 發表於 22-4-2011 10:10

2次都係同一個人 明白我講野ma
回復 支持 反對

俾我一個假設性!
如果佢昆你果陣佢係其他國家  e.g. 台灣  澳洲 加拿大 美國之類
而佢又去網吧  間網吧又唔洗登記  咁你都吹佢唔脹

就算係香港  去網吧昆你  警察一樣唔會查  
除非涉及大量現金交易 (係現金 唔係ac值幾錢)
回復 支持 反對

你邊個ac比人昆左?
回復 支持 反對

回復 39# 紫兒-_-

其實我想問~有人昆完人會認昆左人架咩??
回復 支持 反對

哇..距叫我換..好采無換姐.
回復 支持 反對

大家交換AC D相你都冇放 D人就信哂#2
紫兒-_- 發表於 22-4-2011 13:38

甘多野講令你d相出黎啦,吾通信個冇相既人都吾信個有相既人?
本楚我都淨係諗著食生花就算,見到你呢句野真係好想媽叉你
回復 支持 反對

我吾會再換ac= =
丶謊訁 發表於 22-4-2011 11:48

算啦,放鬆啲。過咗去嘅由佢過去喇!

做晒自己應該做嘅嘢,呢啲老千仔必定有報應嘅,放心啦!
回復 支持 反對

大家交換AC D相你都冇放 D人就信哂#2
紫兒-_- 發表於 22-4-2011 13:38

人在做,天在看。剩係睇樓主貼出嚟嘅相,你嘅可疑情度達到99.99%囉!

加上你平時啲行為,好人好姐成日周圍問人放唔放ac!乜你真係咁恨玩咁多ac咩!

我最睇唔起啲昆人嘢嘅人,下賤得嚟又幼稚,搏事主唔追究就可以逍遙法外?

我都唔想再多講廢話!希望樓主真係報咗警啦,唔好諗住虛擬世界同現實有分別,一樣都係刑事架!

為咗玩遊戲而留有案底,自以為有啲小聰明就可以呃到其他人,貪心係要付出代價架!

ps,順便留埋俾其牠昆狗睇,上得山多終遇虎,若然未報時晨未到咋!
回復 支持 反對