打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] 慕容ser:有關惡人谷慕容立秋一事

雖然我唔清楚你地關係有幾複雜   不過我都有玩慕容SER 但喺前兩日我見到版主你(冰月) 粗口連篇 鬧慕容 ...
moon^moon 發表於 7-3-2012 03:26

邊個講野難聽先? ^_^ 我本人覺得自己唔問候佢家人算好有禮貌喇
有禮貌都要睇下對住邊個既, 對住佢呢d人唔需要囉
回復 支持 反對

講真冇心機興趣睇晒你D野~ 你所謂 GE 真面見就係咁?

我同立春互稱傻HI咁又點?我交得AC比佢玩 你話 ...
failam 發表於 6-3-2012 20:18

你惡人谷d人死左出頻關我紅塵個幫頻咩事? 你透視眼睇到其他幫幫頻架?
我有冇打交我諗搵對家d人黎評論就最公平囉! 你問下對家d人有冇見過冰月去打交啦!
我on足24小時就要24小時聽你order?
你地晚晚掛機我地紅塵班人就晚晚半夜幫你地守夜燒對家火令
你地夜晚掛到足日頭起身打交喇, 就要吹我地到...我地唔洗做自己野架? 大佬你有冇自私d呀?
唔想打冇人迫我? 你糸冇迫我地呀, 你迫情海迫我地丫嘛, 你當我地唔知架? 算吧啦你講得咁好聽!
仲話情海放ac係因為我地搞出黎? 人地屋企既事要同你報告牙?
人地呀媽唔鐘意佢打機得唔得呀? 唔通為左要陪你慕容立秋去打交而同自己呀媽嘈牙?
唔好一尾淨係識得賴啦好冇?
你話打交既問題, 不如你影低惡人谷d人既名單丫, 我幫你數下有幾多人打交係從來都冇見過佢出現既丫
其實唔洗影我地都數到一大堆囉! 你管好你自己d人先黎管我地啦!
尋晚你地俾我地打到乜咁都仲見到流野爆喇叭招人刷12星...好多人都見到架!
你所講既野只係籍口, 根本係你恰情海姐!
你依家冇野搵野黎講   我同你係咪因為打交而嘈你自己心照啦
有d野擺上檯講就只會影響到其他人  我d fd我唔會亂咁擺上檯既!
是非當人情既唔知係邊個呢? 邊個同我地講咁多是非搞到我地個個咁憎你?
我出喇叭吊9你又點呀? 依家我擺到明憎你! 唔通學似你咁表面同人fd暗地裹桶人一刀牙?!
講得咁好聽話冇清我喎...你自己幫頻叫人清我架喎, 你唔好又同我講非本人呀
冇殺到我係因為我長期企城姐...唔好講到你自己咁好聽
你講得出口既野就唔好以為冇人知啦, 我地本身諗住就咁算數入返紅名幫手打交架喇,
係你同人講冰月同鄧麗欣最好唔好入返, 搵個機會殺7我架,
然後skype就口口聲聲話紅塵入面淨係當我同情海同芍芍係fd(而且你話係fd既人都俾你出賣過),
就因為你份人假到咁我地成班人先唔肯入返去, 講得出就唔好怕認!
咪再系度扮野啦, 你令我地好作嘔呀!

仲有呀  個post個point唔係針住講打交既問題呀
依家講緊既係你人格分裂出賣朋友呀  你係咪對得d紅鬚綠眼多唔識睇中文呀?
定係你出賣完一個又一個系度詐傻扮懵呀?
系A君面前就講B君同C君, 系B君面前講A君同C君, 系C君面前講A君同B君,
你真係當我地係傻仔牙? 算吧啦你份人假到咁
依家唔係我一個人玩叛變呀, 我地紅塵成班都對你有意見唔肯入返去打交, 你自己反省下咩事啦!
如果係我同你既私人恩怨, 會搞到個個都唔鋸你? 我k呢啡黎架炸, 不過k呢啡都有尊嚴架!
是非當人情, 句野留返俾你用啦是非精!

評分

參與人數 1樂點 -3 收起 理由
浩B -3 粗言穢語

查看全部評分

回復 支持 反對

回復 42# 冰月一口一

簡單的講你全7石就當你係最好朋友
全6石就好朋友,全5石手下,全4石殺得,3石OR冇石垃圾來
回復 支持 反對

回復  冰月一口一

簡單的講你全7石就當你係最好朋友
全6石就好朋友,全5石手下,全4石殺得,3石OR冇石垃圾 ...
yan2013 發表於 7-3-2012 08:51

用來形容慕容立秋最適合不過
回復 支持 反對

你惡人谷d人死左出頻關我紅塵個幫頻咩事? 你透視眼睇到其他幫幫頻架?
我有冇打交我諗搵對家d人黎評論就最 ...
冰月一口一 發表於 7-3-2012 07:20

人地流野全6帶7,狗仔秋敢吊咩???叫聲大哥慢行都來唔切啦

評分

參與人數 1樂點 -3 收起 理由
浩B -3 粗言穢語

查看全部評分

回復 支持 反對

我有冇打交我諗搵對家d人黎評論就最 ...
冰月一口一 發表於 7-3-2012 07:20

流野尋日去左打交 我見叫極都唔夠人所以叫散, 同埋我幫唔打交果D 一早比我踢晒

你咪話我睇到你幫頻,你幫D人都話你見到幫頻係咁死都可以唔理自己走去刷野掛機

呢D野唔係我講,係你幫D人講,情海都有咁話過你, 人地唔同你講唔代表冇話過你 ,但本人實在冇咁GE閒情 去影低D相

你燒火令殺得爽又關我事關守場咩事?唔好同我講燒火令=守場呀,再者,我從來冇叫過你地夜晚守場,夜晚人人都要訓

我夜晚12點就OFF GAME 有幾可掛機?

唔好話你要24小時STANDBY 我冇迫你去打交,係你自己話離,離到又玩野,你隊頻自己講咩9(做咩唔影埋)?

我只講過搵個機會殺7冰月,其實我係咁講又點? 我盟頻幫頻都有咁講~點解要怕比你知呢,你唔好成日覺得 我講D野唔比得人知OK?

講得出就唔怕比人知啦, 你偷睇到幫頻唔代表唔比得人知,只係有人中E做埋D咁無聊GE野者, 睇到人講咩就懶醒.

唔通我要所有說話都啦叭講 先代表我唔怕比人知我GE說話咩?'('(

唔好講話本來諗住算 入紅名幫手,但見到我咁講就唔入, 我好早已經同 紅名D人講話 佢地D人都唔想打交唔洗求佢地

冇話冇左邊個唔得, 之前流野出左幫一排 我地咪又係咁打~ 何況E+講到自己好重要果個係你 冰月? 唔好引我笑

同埋係你未話入紅名之前我已經話遲早搵機會殺7冰月, E+唔係你唔入,係人地唔想你入, 個POSITION完全唔同~

再者我冇搵過你地紅塵D人叫你地入番去打交~

我點樣出賣出賣左邊個呢? 張關於朋友 GE 問題 OR 缺點收埋想講好耐GE說話 講出離就叫出賣? 你出賣GE定義何在呢?

難道你對你朋友不會有微言嗎? 情海夠有同我講佢幫D人點點點 點煩 又成日要人哄 話ON8+1都有 ,唔通呢D野又叫出賣?

衰在我唔會影相,都咁GE必要, 情海吊過你幾次你自己知嘈過幾次你自己知,你估佢唔會同其他人講你嗎? 我聽都聽唔小
差在 其他人有冇咁GE必要去影相OR講番出離比你聽, 冇聽到唔代表冇.  你比人出賣左?:lol

你不嬲唔妥惡人架啦, 我幫D人夠唔妥你啦~所以我冇搵你地入番盟囉,開個盟係用離方便打交,而唔係比D三姑六婆

成日係盟頻度說三道四 ,個盟有D搞事撚係度 搞到日日1 ON就有人嘈交咁個盟要離做咩?

再者e+打機者,我唔覺得GAME入便要殺一個人 做一件事 講一樣野 都要畏首畏尾,

驚差人拉咩.

我要講GE野係咁多 ,唔會再回

評分

參與人數 1樂點 -2 收起 理由
浩B -2 注意言詞..

查看全部評分

回復 支持 反對

撐立秋呀~ 永遠打架最有雷氣果個
回復 支持 反對

雖然我唔清楚你地關係有幾複雜   不過我都有玩慕容SER 但喺前兩日我見到版主你(冰月) 粗口連篇 鬧慕容 ...
moon^moon 發表於 7-3-2012 03:26

或者佢唔係女仔 只係人妖一名 哈哈
回復 支持 反對

花生好味 @___@ 銀凸首唔好咁小條啦 司長唔岩我做架-0-
回復 支持 反對

食住花生等睇戲!!!
順手一提 ! 半生你收得海剎班人 想唔打你地都難!!
之前佢地除不滅外差唔多掛靚洞都比佢地殺過!!
佢地比惡人打自作自受LA!!唔喺惡人都想打佢地LA!
又唔知你地同不滅班人又有咩傾好左!!!
唔好扮可憐 惡人日日清你地最好
我地D比佢地成日亂殺既低石人最開心
回復 支持 反對