打印 上一主題 下一主題
收起左側

[官方情報] 出減抗

12# heyrochan 明教唔會係第2啦..冇放大技能 <<%計>>同埋係雙屬性..第2係天山&少林我覺得,逍遙就一定高攻過武當啦..本身我玩武當..武當招放大可以講係廢..因為唔計玄攻..逍遙放大100% (計埋屬性同全部技能)改板後星宿都過埋武當頭,天龍不嬲剋死武當..所以改左板武當係內攻變左最屎
回復 支持 反對

12# heyrochan  明教唔會係第2啦..冇放大技能 同埋係雙屬性..第2係天山&少林我覺得,逍遙就一定高攻過武當啦..本身我玩武當..武當招放大可以講係廢..因為唔計玄攻..逍遙放大100% (計埋屬性同全部技能)改板 ...
卡圖 發表於 8-5-2009 22:59

武當未係最廢住至少贏到明教
明教低血係武當兩輪技之後應該唔會淨低好多血
用三環戈d都可以勉強贏到
不過等出左45技之後武當就真係最廢戈個[[bao_36]]
回復 支持 反對

救命[]

沒得改了,火抗270,玄抗180毒抗102冰抗90
本來想把虎眼再合一個8級再打4個毒攻,但是現在最高就可以打7級
打滿沒得改了,加上開梅花鏢狀態攻擊上72000,毒攻上不去就這樣~
多梅花鏢多了個麻痺的技能,控制技 ...
獅子庭 發表於 8-5-2009 22:55

仲有本來想把虎眼合一個8級再打4個毒攻,但是現在最高就可以打7級
睇清楚啦佢呢句已經說明左佢有8石
你話你自己面皮薄仲唔快d認錯[[bao_36]]
回復 支持 反對

本來想把虎眼再合一個8級再打4個毒攻,但是現在最高就可以打7級

佢係指虎眼最高7級傻仔你既理解能力真係低到無能[]
stanley2036 發表於 8-5-2009 22:57

http://club.chinaren.com/146146937.html
麻煩你解釋下你邊度睇到全8石
佢果2粒,都係未改之前會既
而家國服最高就得返7石,明白嗎?

我理解能力無問題,邊個醒目
,清清楚楚,有曬所有裝,自己睇
回復 支持 反對

唔好笑死人啦
呢條友全8石咁制,全身8,9星自制
仲有佢一半係打身法石呀
會心點唔過200呀
你話左邊唔打會心石呢句真係笑大人個口
天山唔打會心石玩咩天山[]
傻仔都知啦,你覺得一個1百幾級既天山會唔知?
一個正常既 ...
stanley2036 發表於 8-5-2009 22:30

請問以上既野邊個傻仔講架?
http://club.chinaren.com/146146937.html
你真係見到1粒8級會心石嗎?
回復 支持 反對

全8石?
http://club.chinaren.com/144761122.html
自己睇啦,又老吹,人地全7咋
國服最多打到7石咋,唔識問下人啦,狗口長不出象牙[]

唔再回你啦,改圖狗
歡迎其他人繼續討論[] ...
獅子庭 發表於 8-5-2009 22:35

又唔知邊條傻仔講最多打到全7?
同埋你張圖d裝out左啦連暗器都無
佢依加換左裝[[bao_50]]
真係救命佢依加8877石啦
肯認錯未?[[bao_36]]

回復 支持 反對

又唔知邊條傻仔講最多打到全7?
同埋你張圖d裝out左啦
佢依加換左裝[]
真係救命佢依加8877石啦
肯認錯未?[]
stanley2036 發表於 8-5-2009 23:17

唉,佢2樣圖分別唔大
只係換埋最後2件(頭同鏈),同埋更新左暗器
上圖全7 20萬血,你老吹既8877得21萬?
全7果時24000命中,你老吹既8877得返21000命中?
合唔合理呀?

不過重點都唔係呢個丐幫咩石
重點係,上圖,全7石,都有233會心,呢樣無錯啦掛?
咁會心成長更高既同石天山只會更高,開埋陽關會心破400有可能啦掛?
呢個先係最先既討論範圍[[bao_50]]
回復 支持 反對

[[bao_35]]
唉,佢2樣圖分別唔大
只係換埋最後2件(頭同鏈),同埋更新左暗器
上圖全7 20萬血,你老吹既8877得21萬?
全7果時24000命中,你老吹既8877得返21000命中?
合唔合理呀?

不過重點都唔係呢個丐幫咩石
重點係,上圖,全7石,都 ...
獅子庭 發表於 8-5-2009 23:24

你講重點好我就同你講
首先天山會心成長同丐幫比只係相差好少
個丐幫1253身法我就用呢個數值做比較當天山同丐都係咁多
丐幫係16身法=1會心
天山係14身法=1會心
1253/16=78
1253/14=89
兩個相差11會心
即係話同石同裝既話佢地既會心係相差11
比佢去到盡有埋雪花加會心6
都係相差17會心
即係話天山會心有233+17=250無錯啦瓜?即係話同裝同石既天山絕對不可能超過260會心
開埋關陽點計都超唔過400啦
仲要個丐幫自制裝係以身法同會心為主好難再揾到相同咁高會心身法既裝
仲有之前同你講緊少林同埋天山戈場pk
有眼睇個少林會防一定唔過35,正常一個近攻會防有50你會心無350都唔洗指意輕易爆到擊
出親每下技都爆擊一個會心唔超過400既天山有無咁神奇?
個少林仲要人地開移花佢都唔出金剛不壞一睇就知唔夠人地d裝勁同埋唔識玩
總之少林一定會係最高攻因為有得放大計%,你睇下個40萬血少林7766石同埋個天山得20萬血天山下下爆擊都打唔贏啦仲要個少林6萬幾外防[[bao_27]]
你攻都唔夠佢防高仲打咩?
天山又無放大,你出移花少林出金剛不壞你點打呀[[bao_50]]
回復 支持 反對

[]

你講重點好我就同你講
首先天山會心成長同丐幫比只係相差好少
個丐幫1253身法我就用呢個數值做比較當天山同丐都係咁多
丐幫係16身法=1會心
天山係14身法=1會心
1253/16=78
1253/14=89
兩個相差11會心
即係話同 ...
stanley2036 發表於 8-5-2009 23:46

哈哈,實牙實齒老吹8877,問我認錯未,而家又唔提啦[[bao_33]]

個丐幫都仲未將會心推到盡,防具第4孔都唔係全打身法
暗器都打抗,無打會心OR綠寶
唔好再老吹一大推數字出黎啦,有片,有圖,你又唔服
果D咩35呀,咩50呀,咩350呀,你自己吹出黎架?
爆唔到? 天山神兵減對方會防6,+自己會防6你又知唔知呀?

真係唔再同你嘈啦,自己ON9幾十次,次次問人認輸未
既然你改圖老吹假新聞都對得住天地良心,再講無意思
回復 支持 反對

哈哈,實牙實齒老吹8877,問我認錯未,而家又唔提啦[]

個丐幫都仲未將會心推到盡,防具第4孔都唔係全打身法
暗器都打抗,無打會心OR綠寶
唔好再老吹一大推數字出黎啦,有片,有圖,你又唔服
果D咩35呀,咩50呀,咩350呀,你 ...
獅子庭 發表於 8-5-2009 23:58

on9仔
你自己老吹國服無人打8石
依加見到有,自己又唔認錯
跟住反而要我認真係無奈[[bao_50]]
條友8877係聽國版戈位人兄講
你呢?話國服無人打8石又邊個講呀傻仔?[[bao_33]]
你有無玩過天山?
你玩過就知天山開左關陽打落丐幫到一下都爆唔到
正服開左關陽200幾會心(4,5石)丐幫正常40會心-50會心
200幾會心都連一下都爆唔到
咁你會防有50,係唔係無350會心都唔洗指易爆呀
絕對唔係吹出黎而係保手估計[[bao_50]]
神器減會防6有咩咁勁?
又會相差幾多??會比你爆多兩野定三野呀??
40萬血少林洗驚你[[bao_50]] 戈區區20萬血天山
回復 支持 反對