查看: 4277|回復: 11
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[官方情報] 《天龍八部3 Online》靈獸百寶卡

《天龍八部3 Online》靈獸百寶卡

產品介紹:在殘酷的江湖中,你可能已不再相信任何人,但你的珍獸亦會永遠忠心守護你。今次推出一套40款以不同珍獸及坐騎作主題的《天龍八部3》道具卡,大量原畫設定稿首次曝光,另外更必定獲得一件虛擬道具,6級寶石、真元‧紫体符、甚至更名帖等珍貴道具也有機會一卡即中。另外集齊一套40款的玩家,更可額外獲得極罕有的「重樓腰」或「飛行坐騎:金翼龍獸」。

《天龍八部3Online》天外新手版

產品介紹:在武學的世界中,沒有人是最強,只有愈來愈強!為配合《天龍八部3》推出會場優先發售的全新《天龍八部3》天外新手版,每個產品包除內含全新《天龍八部3》的安裝光碟外,更附送虛擬道具「玉璽卡」,「玉璽卡」會按玩家的等級成長而派發大量實用的道具,絕對是玩家夢寐以求的升級佳品。
回復

玉璽卡又出現了
回復 支持 反對

回復 2# ∼香B∼

= = 我想拎超級財富卡多d,已經唔記得點先可以有
回復 支持 反對

CD唔要有冇得平= =
回復 支持 反對

回復  ∼香B∼

= = 我想拎超級財富卡多d,已經唔記得點先可以有
bmong 發表於 2-8-2013 08:36 PM

去寶藏5層打木桶伯囉...(但好似唔係叫超級財富卡..好似有贈點送)
回復 支持 反對

可能伏黎
回復 支持 反對

回復 6# 光云

有超過9成係伏
回復 支持 反對

回復 5# ∼香B∼

師叔,木桶伯出果張叫財富卡。
回復 支持 反對

個個只留意出咩卡有咩道具,但係冇人留意到亮點?
必定獲得一件虛擬道具,6級寶石、真元‧紫体符、甚至更名帖等珍貴道具也有機會一卡即中。
更名帖意思係咩?代表有機會出《天龍八部3 Online》合ser?
但係官網亦講明「為配合《天龍八部3 Online》推出,更會加開全新伺服器。」
咁究竟係合ser定合左ser後再開新ser?
2合1=把6個ser變3個,再加開新ser。
6個再加開新ser。

評分

參與人數 1Bravo! +1 收起 理由
逍ser_龍仔 + 1 哈 夠細心 我都留意五到

查看全部評分

回復 支持 反對

應該係6個再加開新ser
回復 支持 反對