查看: 8001|回復: 16
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 你地/身邊朋友有比人爆AC嗎?

我之前都比人爆過...但我都無用外掛.上外掛網.去網吧都無試過..但照樣都比人爆AC.
我身邊既人都有比人爆AC...香港玩家既有...就連係 澳門既人 都話比人爆AC
唉..E家好多人都無上線....
同一日間咁多人比人爆AC 種可以喊賊貸....GM都唔理....
GAMANIA 既處理方式就係咁嫁啦嗎??
回復

你有沒有安防毒同防火牆 ?.?
前排IE 有漏洞,只要上網就會中木馬
沒有防衛好自己的電腦係好危險的
回復 支持 反對

聽講(最近)俾人爆 account 的人都去過 ser 15,所以可能係 ser 15 有問題,係咪真有此事?
回復 支持 反對

d人真係好衰lo!
我有幾個fd比人偷野不特止,仲連身上d裝全部del晒!!
我聽人講好似話老手歸個活動有問題...不過唔知係咪真
我覺得今次應該係官方既問題lo,冇乜理由一日之內咁多玩家比人爆ac!
回復 支持 反對

因為這場風波
我都唔知應唔應該再放錢入去- -
應唔應該再繼續玩
應唔應該...
回復 支持 反對

我就想知d人登記老手活動,係幾時登記(故障時登記定係維修後登記?)
回復 支持 反對

應 該 唔 係 ,,,
我 係 我 自 己 個 軍 團 公 告 睇 到
話 橘 子 資 料 流 失 ,,, 可 能 因 為 咁 俾 人 爆 ac  ,,,
登 記 老 手 活 動 應 該 唔 會 ,,, 我 團 好 多 人 都 有 登 記 ,, 但 係 冇 俾 人 爆  ,,,
回復 支持 反對

好 英云諗法一樣  本身諗住買點卡抽下 獎劵 星期3 應該出 工水布啦..
雖然數目5係多..但好似已經唔再值得去玩咁...我之前都比人爆過ac 無哂裝 無哂錢...
真係好5想再玩落去...但係班戰友....又5捨得.
到e家佢地被人爆...種唔係單一事件...肯定既就一定5係玩家問題啦..邊有可能同時間會有咁多人出事嫁
種可以快到2秒就爆左ac  1分鍾都5駛又爆多隻ac...
gm就連一個公告/紅字 都唔出..只係係咁話 d玩家上外掛網...但一d都唔關事..我玩網龍d game 隻隻都有好多外掛跟身 都唔見比人爆ac..玩新斷線果d 又無比人爆到..講外掛..哩兩間野既外掛勁過爛橙十倍百倍啦...都無事

爛橙連一d野都唔做....唉....

不過有fd話我知...比人 爆果d 通常唔係上足24..既人....可能咁樣易落手d掛....
對爛橙好失望~"~

收錢就識收,e家佢地出左事..我地變左受害者  蝕就我地蝕...賺就佢地賺...
回復 支持 反對

會唔會大家都係收過金先有事?
我唔係24小時都會上既人 2千萬exp我都有拎~
15s我都有試過掛網訓覺

但唯一冇既就係我從未用正身收過金
回復 支持 反對

會唔會大家都係收過金先有事?
我唔係24小時都會上既人 2千萬exp我都有拎~
15s我都有試過掛網訓覺

但唯一冇既就係我從未用正身收過金
傻敏敏 發表於 31-3-2009 19:21

嗯,盡量唔用正身交易都係防盜方法之一