打印 上一主題 下一主題
收起左側

終於決定左二轉轉咩職!!!!

我呢 就只係用數字鍵  無將D技整埋去F123456果D 因為有用@@'

而元素D技真係招招都有用 招招都要放==

D ...
落難軍人 發表於 17-6-2011 00:16

賢者d技我都爆晒啦=__=
你用1234qerxcv....
回復 支持 反對

賢者d技我都爆晒啦=__=
你用1234qerxcv....
jimmg12 發表於 17-6-2011 00:21

改到咁樣我寧願整爆D格佢== 仲方便過禁埋英文

日後佢D技愈黎愈多的話 相信第3行走唔甩.

講真 冰系D技真係太RJ  岩用既得頭2招

盾呢樣野 用唔用我都無所謂
回復 支持 反對

改到咁樣我寧願整爆D格佢== 仲方便過禁埋英文

日後佢D技愈黎愈多的話 相信第3行走唔甩.

講真 冰系D技 ...
落難軍人 發表於 17-6-2011 00:25

盾記唔記得開都成問題:lol
弓手d精神爆發我成日唔記得開xd
回復 支持 反對

盾記唔記得開都成問題
弓手d精神爆發我成日唔記得開xd
jimmg12 發表於 17-6-2011 00:29

精神我成日開(巢穴)

呃多D POINT開箱都好D;P

-------------------------------

http://dn.duo
wan.com/2zmnq/?xNzOycv9NsEUrW6SBDG4CN|145$309$40&ifr=saleana.html

呢個點法唔知掂唔掂
回復 支持 反對

精神我成日開(巢穴)

呃多D POINT開箱都好D

-------------------------------

wan.com/2zmnq/?xNzO ...
落難軍人 發表於 17-6-2011 00:37

wan.com/2zmnq/?xNo79PCpd7UB1fd_I7O3CG|150$309$40&ifr=saleana.html
咁樣好d= =
如果你係pve我再整...
回復 支持 反對

wan.com/2zmnq/?xNo79PCpd7UB1fd_I7O3CG|150$309$40&ifr=saleana.html
咁樣好d= =
如果你 ...
jimmg12 發表於 17-6-2011 00:42

冰河太多點啦掛== 洗唔洗去到咁盡

你無點能量爆發 我諗到一樣野
就係霜凍距離同能量爆發一樣
如果技多 我可以唔加能量爆發 將霜凍係左去能量爆發度就返習慣@@

PVP方面我就真係勁少玩

至今其實我都唔知地獄火海同火徑點計

呢2招係扣到好多
點睇都都唔似20X%同31X%
佢係每幾多咁多還是點計==

同埋二轉果招爆炸又唔知點計
係命中左果下傷害多20%定係魔攻既20%先==

如果係果下傷害多20% 地獄火海,FIRE WALL,火徑果D多20%=RJ ~.~
回復 支持 反對

聖徒 實在太強了
回復 支持 反對

EG : 劍聖 組長  開大天

3000 UP  1時魔,1弓,1牧

係呢類型既組  元素選擇機會已經少左好多==

如果你自 ...
落難軍人 發表於 16-6-2011 22:33

我唔同意你咁講囉 e個只係你既偏見姐
你見過一d高輸出既元素打就知咩事架啦
而家出左海龍 元素既生存機會都高左少少 因為海龍好多怪既火防都好低
e個正是元素能生存既空間 而且打海龍 我都見有用黃鳥招火法師
所以唔好一見元素就唔入 話唔定元素有d時侯係仲勁過弓手
例:有d人而家係用9lv火球+47/51%火功+4000up魔功+火球紋章 你又見識過未?
唔好話一見到元素就唔入 係道咁樣話元素好似好廢咁囉
回復 支持 反對

我唔同意你咁講囉 e個只係你既偏見姐
你見過一d高輸出既元素打就知咩事架啦
而家出左海龍 元素既生存機會 ...
Siu乂小聖 發表於 17-6-2011 18:01

你唔爬文唔好係度晒人時間OK?

由頭到尾我無話過元素廢

至於其他自己爬文

回復 支持 反對

我呢 就只係用數字鍵  無將D技整埋去F123456果D 因為有用@@'

而元素D技真係招招都有用 招招都要放==

D ...
落難軍人 發表於 17-6-2011 00:16

唔係呀= = 我元素放技仲有位放藥水tim~_~
回復 支持 反對