打印 上一主題 下一主題
收起左側

我無犒錯@@人地升lv禁新苦,你一個活動ko人

你一個帳只可裸一次炸嘛,都唔係你24lv變45lv囉
筋肉baby 發表於 6-9-2011 17:03

我得2隻

但都要唔晒==

祭司40左之後打幾場天啟 + 打貓 搵過一期錢之後悶已經無再玩

遊俠無興趣

而家唯一就係想試下賢者 ~.~
回復 支持 反對

我得2隻

但都要唔晒==

祭司40左之後打幾場天啟 + 打貓 搵過一期錢之後悶已經無再玩

遊俠無興趣

而家 ...
落難軍人 發表於 9-9-2011 02:18

十字軍@_@
回復 支持 反對

十字軍@_@
jimmg12 發表於 9-9-2011 06:50

講真,十字軍真係好爽~~ 我主號都係十字軍,因為我呢類型既人係自動攻擊形,但又要命硬又可以自己補血唔洗煩人果隻,即係獨行俠單刷副本又唔會太慢果種~~ 而十字軍岩岩好有齊晒我既條件~~

最重要係,十字軍既瞬間輸出,真係可以令你覺得瞬間"狂暴"既快感~~ 而輸出又唔似聖騎咁慢慢扣,即係果種呢... 你成堆技掉晒出去,你咁都唔死就我死,玩瞬殺果種,屬於刺客型,但又唔似刺客咁弱,因為防高血厚,變成"你咁都唔死我就同你玩CD流,到我下一套技CD好睇你仲死唔死" 果種~~ 幾爽~~

即係結論係~~ 十字軍係一個容錯率極高既職業黎~~ 即係呢... "哎呀~~ 出錯技或技能CD緊.. 唔怕,我有盾檔同虔誠可以頂下,都冇?都唔怕~~ 我血夠你磨~~" 呢種容錯極高~~

年紀大啦~~ 連續咁出技會眼花夾有時出錯,都係十字軍好,掉晒後可以退開睇情況等CD又再黎過~~
回復 支持 反對

5多明lz想講咩- -

講真,十字軍真係好爽~~ 我主號都係十字軍,因為我呢類型既人係主動攻擊形,但又要命硬又可以主己補血唔 ...
monsterbb100 發表於 9-9-2011 11:51

都係個句,各職有各好處
    我都有d想玩十字軍,貪拒火力ok強大:lol

我得2隻

但都要唔晒==

遊俠無興趣

而家 ...
落難軍人 發表於 9-9-2011 02:18

我都係,祭司40左之後冇再玩,因為真係超悶
    其實賢者都ok悶,如果想玩考技術,好玩嘅職,建議戰職/遊俠
回復 支持 反對

講真,十字軍真係好爽~~ 我主號都係十字軍,因為我呢類型既人係自動攻擊形,但又要命硬又可以自己補血唔 ...
monsterbb100 發表於 9-9-2011 11:51

十字攻 挑(?) 1LV定係照加滿?

十字軍@_@
jimmg12 發表於 9-9-2011 06:50

我都諗住玩十字軍 要佢個巨大十字黎YY下;P
回復 支持 反對

我都諗住玩十字軍 要佢個巨大十字黎YY下 ...
落難軍人 發表於 9-9-2011 12:53

唔好拉MT 0.0
一係就點爆佢,一係就唔好點.....
回復 支持 反對

我都諗住玩十字軍 要佢個巨大十字黎YY下 ...
落難軍人 發表於 9-9-2011 12:53

點1補血但求自保算~~ 我冇奶爸咁偉大既思想~~~ :lol
挑釁我點到4,9秒只係幫補下個主坦抖抖氣,始終十字軍主輸出多過坦咯~~
講真,個十字架EX真係好爽,範圍大,扣3萬起跳(以4千魔攻而言)~~ 一野炸落去一堆怪,好爽~~ :lol
回復 支持 反對

點1補血但求自保算~~ 我冇奶爸咁偉大既思想~~~  
講真,個十字架EX真係好爽,範圍大,扣3萬起跳(以4 ...
monsterbb100 發表於 9-9-2011 13:13

佢唔係講挑釁咩...
回復 支持 反對

佢唔係講挑釁咩...
jimmg12 發表於 9-9-2011 13:15

Amend緊麻~~ 知道答錯野啦~~ 改左啦~~ 咁快答我...
回復 支持 反對

Amend緊麻~~ 知道答錯野啦~~ 改左啦~~ 咁快答我...
monsterbb100 發表於 9-9-2011 13:15

= ="
我不嬲都咁快= ="
回復 支持 反對