查看: 14535|回復: 247
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[技術討論] 天堂鳥ac係2012年1月30日比橘子封了 原因係意圖用巨$收點數

我2012年1月9日後100%無係巨商打過收點數.我琴日回家發現被鎖後即call佢cs 佢cs 就話有人send左1張圖 入面有我角色打住收點數先點 呢d 字 今就封了.
我梗係唔服 講左好耐我話我都係1月9日先知你地橘子將gash點數定議為有價值物品ja bor.
念住我9點幾call佢cs再同佢嘈 點知9點45min到 call 另1個cs 接 .佢回我佢1月28號收到email .
佢居然講 我地而家係唔會講比你知你因咩事被鎖ac 也都唔會比圖片你睇,
我就話我唔係要圖片 我要你回答我,我而家因咩事被你鎖左ac ,
佢就話我地唔會同你講, 你想知就找公營機構再由公營機構問我地拿資料.
拿 今姐佢地是但殺左1個ac 都唔使再比理由la.
玩家你玩唔玩巨商你地自己決定 點玩你都自己決定.
p.s找左我代搶ge 想拿番$就密紫晴d人佢地自然找到我.我代搶依然會代搶

我而家係小爆橘子. 你1月9號先講收點都會封 我100%1月9號後無打過收點數 係都係以前ge.你而家秋後帳唔緊要 而家連惊到我問你點解鎖我都唔敢答我.(因為我已經找到理據解番ac)
我估唔到我唔係因為有外挂唔玩巨商 係因為呢dpk代理而唔玩.1月31號再call左1次cs 呢次又係好人ge cs 吹左半粒鍾..
佢話就算你講過1次, 無錯 係1 次 . 佢地check到後都會鎖,無論係幾耐都鎖
我同佢講左好耐我以前鬼知收點數係違反咩, 你官網又無注明點數係有問題. 佢都話無計 個d官方說話...

05.

不可以現金或有價物品換取Gash、巨商遊戲帳號與虛擬人物、道具。

遊戲違規條例處理:(2011/09/05更新)
分類初次二犯累犯

承認進行現金、有價物品、帳號其他遊戲物品之交易

帳號永久鎖定

試圖進行現金、有價物品、帳號其他遊戲物品之交易

帳號永久鎖定

回復

R.I.P
回復 支持 反對

依家唔會比證據你看=]
又係果個?
係邊個心照丫!
條友舉報我,我都有圖舉番佢等巨商做野~~
佢封左=全世界人安全
回復 支持 反對

咁都得....都唔明做咩唔俾收點﹏樓主計左損失未?
回復 支持 反對

又多一個人受害...
回復 支持 反對

R.I.P
回復 支持 反對

君要臣死 臣不得不死
外掛橫行都係代理商既責任
換言之爛橙唔爛點叫爛橙
回復 支持 反對

mainpoint係秋後算帳ar 佢媽媽~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
回復 支持 反對

無奈...
秋後算帳...
實在不能接受....
回復 支持 反對

來日巨
回復 支持 反對