打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 天龍八部香港ac封測號"""大量ac回覆我""去到1點鐘

關閉 [複製鏈接]
hkaccount 我要啊 
 比我 @@ thx哂
回復 支持 反對

比一個ac我可以嗎?
我會改game入面個名做膠比
小弟行不改名坐不改姓
我諗我會用星宿掛
人地話好似幾勁下
加上做邪派岩哂我性格[[bao_46]] [[bao_46]] [[bao_46]]
回復 支持 反對

請問樓主仲有冇ac餘下? 希望有la~_~
放假係屋企好悶,超無聊,冇野好玩
以前玩過大陸板天龍8部ok好玩
見到d廣告.
now想玩返,但今日先知一早派ac,仲要派晒~_~
我記得好似有得送寵,幾好玩下,以前狂捉兔仔=_= 送d 變2兔仔....
回復 支持 反對

樓主,
因為我一向也喜歡看金庸劇集
,在最近竟然還出了金庸game(天龍八部)令我十分開心
所以我想請樓主做做好心
給我一個封測帳號....我也有在7-仔買Player 0nline(game 書)
但他要我給他一封電郵,在幾天後他給了我一封電郵
令我十分高興,但我打開後他要我去9龍拿封測包
結果去到他對我話已經派完了....
令我大失所望...所以我非常希望你能給我一個封測帳號....
多謝’’’
而我會用少林..我會叫「kTT997好好人」。
回復 支持 反對

我想要一個ac 呀 樓主=-=""
你都想我們開開心心嫁ma?- -'"
唔該你呀
回復 支持 反對

""""點解咁想拿天龍ac""'同點解我要送比你呢"""如果我覺得你講得好好我會pm你送你一個((天龍封測ac))"""仲唔快d留言!!!!!!

因為我想試下呢隻遊戲..

本身很鐘意有關武俠..既game..

單機也玩了很多..如絕代雙驕阿..仙劍奇俠傳阿..

當然也有金庸的..如神鵰俠侶

書也會看射鵰英雄傳..

就像...電視之前做的神鵰俠侶我也一直有追看.

黃曉明..劉亦菲的  動漫的..星期6 5:30分做到也有

因為大家都是天龍的愛號者^^"

可以的話 希望可以得到1個帳號
回復 支持 反對

樓主我係你咋一個post 回左 你無應我
希望呢個post 你肯俾個我>"<
我真好希望樓主可以俾個ac我 因為真係好想玩>\\\<
我會入武當派,因為都係幾勁門派
因為我喜歡隻game d 招式多變
珍獸同坐騎都好靚
希望樓主可以俾個ac 我
萬分感激!
回復 支持 反對

我勁想玩!!!希望可以拿到
我點解想玩...因為我之前睇過天龍八部呢本書
我好鍾意佢d人物~好正
而家仲出埋online~但我又申請唔到
一路都冇機會試!!!
但而家搵到個機會
仲唔黎!!?
如果我一玩~我實要入10大!!XP
所以希望拿到ac一個~
但我都要多謝大大俾個機會我地去嘗試拿^^
thank you very much!
回復 支持 反對