打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 封測ac,要就入黎~大量

關閉 [複製鏈接]
我想要ac ar
因為我想識多d fd
比我入我會入少林

因為天下武功出少林
回復 支持 反對

原帖由 魔影 於 20-3-2008 21:59 發表
我要想ac牙......"
因為我睇左好多"明教'的資料..."
明教樣樣都勁....."
近戰當中最高攻擊力,因為技能當中招招實用,除了效少用既長生水之外基本全無雞肋技能,所以初期基本打遍天下無敵手,不論刷怪、PK、做任務 ...

寫得好好呀""去pm收"""收到ac去大板回我""希望你玩得開心
回復 支持 反對

回復 42# 的帖子

樓主
我等左好內啦你可唔可以比個啊
我成日上網睇天龍D資料有睇片果D野
我上網睇片先知到明教有幾勁啦
我睇電視見到張無忌用D技同天龍果D野一樣
我見到佢咁勁我真人唔得都想係GAMES玩下
回復 支持 反對

點解想要天龍ac?
半年前聽個會出e隻 game 非常期待 聽人講隻game畫面唔係好靚 但我唔會放棄嫁[[bao_29]]
因為想快d 睇下入面既"還"景  點樣升lv/、跑商點搵到錢/ 同識定朋友仔先 方便下次升lv嘛

[[bao_30]]
我會入什麼門派? 應該是峨嵋
個門派有乜好用? 雖然沒有群技 但係多血 可以幫自己回血/幫到隊友忙之外.都係果句識多d人嘛[[bao_44]]

明天是復活節 唔想係到玩自閉 希望樓主可以送復活節禮物比我啦
  謝謝[[bao_30]]  本人 game 會叫 細星b 見到我既同我say hi ^^
回復 支持 反對

女仔手腳慢我搵左好多日都拎唔到AC玩~
如果可以玩我會玩峨嵋派[[bao_32]]

因為我比較喜歡幫補血的職業
還有打怪動作技能不錯看呢!![[bao_40]]
仲有峨嵋女角的衣服不錯看[[bao_30]]

但也可以玩下天龍我D朋友話去玩~試試好唔好玩呢!!

樓主好心給我一個AC
我會好好珍惜的[[bao_29]]

TTCYSK@HOTMAIL.COM

樓主~THX[[bao_41]]
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

我會入丐幫...
因為有降龍十八掌學...
另外我是一個超級金庸迷...
而且我留意這個 On-line Game 好耐...
還有是國內的網上遊戲都有一定水準...
回復 支持 反對

如果我入既我會入星宿,因為以前我玩金庸1個陣都係用星宿,仲要玩到十大高手
我覺得用毒好陰好型
我覺得呢隻game各方面都應該有能力超過魔獸世界
特別係內容性方面
所以我好想試一下,國產既遊戲究竟可唔可以超越美國既wow

我真係好想玩下..唔該你比個ac我啦qq
回復 支持 反對

玩天龍既原因大慨係 係屋企太無聊了 ,, 同埋d fd 個個都話隻game好玩,, 我就真係好想試下隻game係咪真係咁好玩囉 !!  最主要都係佢地拎到我就拎唔到 [[bao_22]]

如果有左ac  我希望玩下武當 ,, 因為 呢排播緊太極 [[bao_03]]

同埋之前玩既 online game 都係玩法師多 ,, 而武當正正係天龍裡的法師 ,, 因此好想體驗下

天龍既魔力 ,, keke  希望有機會得你個 ac 喇 !! thx 哂[[bao_11]]
回復 支持 反對

金庸小說一直都有睇...中學個陣已經玩緊金庸ONLINE....因為都係同學介紹玩...一玩就入迷迷了....而家有天龍8部ONLINE真係好想試下..我會玩少林...少林派幾好...技能好..實用..打怪又得PK又得..最鍾意玩少林派啦
回復 支持 反對