打印 上一主題 下一主題
收起左側

[影圖分享] 逍遙子 25報告第2擊 (流m賣acc?!)

關閉 [複製鏈接]
唔夠打唔緊要..我大不了唔玩..不過最唔想見到都係一班冇品既人
溫鑑良 發表於 1-6-2009 20:50

我又放長雙眼睇下你係咪真係唔玩.
回復 支持 反對

47# #雪碧# 講出黎都冇用啦..講出來比你依隻老鼠殺掛呀...成日就識鬼鬼鼠鼠就殺人d掛...大方d出黎打過..唔好又做老鼠又做狗..做返個人啦..唔該幫幫手
回復 支持 反對

咁你乜水咩幫呀[[onion_17]]
#雪碧# 發表於 1-6-2009 21:38

你唔好同我講話你清果D人個個都同你有仇
回復 支持 反對

佢咩人都清架啦..人地勁人黎架..人地唔出聲果陣就係..打大交有冇見到隻老鼠..殺掛就見到..講佢晒氣啦..
回復 支持 反對

你唔好同我講話你清果D人個個都同你有仇
ysinysin 發表於 1-6-2009 21:55

唔洗講都估到你地雪魄紫禁架嗱 算吧啦[[onion_16]]
回復 支持 反對

佢咩人都清架啦..人地勁人黎架..人地唔出聲果陣就係..打大交有冇見到隻老鼠..殺掛就見到..講佢晒氣啦..
markluisiu 發表於 1-6-2009 22:00

雪碧係有殺掛呀  不過我見出頻既 唔係紫禁 就雪魄咋喎 你係咩幫先  你係紫禁  雪魄既話 我地1早講左話清架啦  唔好講到你地唔會清我地咁 唔通要好似炮台吉咁上晒6 7石清人先唔叫老鼠  而且雪碧打大交都有到喎  你邊個先  講到自己有份出黎打大交咁喎
回復 支持 反對

55# #雪碧# 咩人你唔洗理啦老鼠..你用咩手段去殺人..噢..SOR唔係殺人..應該話係殺人D掛..你依老鼠邊會咁大膽明刀明槍去殺人呢..你而家比人話緊..你唔駛理我係邊個係咩幫..比我唱得你你都唔會係好人囉..(鼠輩)
回復 支持 反對

雪碧係有殺掛呀  不過我見出頻既 唔係紫禁 就雪魄咋喎 你係咩幫先  你係紫禁  雪魄既話 我地1早講左話清架啦  唔好講到你地唔會清我地咁 唔通要好似炮台吉咁上晒6 7石清人先唔叫老鼠  而且雪碧打大交都有到喎   ...
霸~ 發表於 1-6-2009 22:04
咁雪碧就唔好話人清佢冇品啦
回復 支持 反對

56# 霸~ 你問我係邊個呀..你地淨係識用把口講人..打機姐..唔係真人好大仇口呀..你唔好打機打上腦..問我係邊個..你用下腦啦...不過我知你都冇腦..我唔會怪你..你放心..我地係GAME比你殺..我地D真人唔會痛架..係GAME叻冇用O既..係依度只不過想講下你地天地..狂..D衰野姐..有邊個做賊會認架?傻仔
回復 支持 反對

markluisiu 發表於 1-6-2009 22:00

講勁邊夠你地勁吖 人係到都扮唔係到 又話送刀[[onion_08]]   不過你講到咁 當係啦是但啦[[onion_12]]  我唔介意你地搵我p架 你講到咁叻 差d以為你識飛[[onion_10]] 不過算啦 我淨係聽過無名鼠輩 有名有姓既就未聽過[[onion_41]]  呢位 你都係繼續做你論壇高手啦[[onion_46]]
回復 支持 反對