打印 上一主題 下一主題
收起左側

[影圖分享] 【天山童】天魔又一惡行

天山童小記 >>我教你點同個高人講啦

天魔願意組任何人升 除了敵幫

(係天魔組人 唔係天魔比人組 咁咪又開放 又唔怕d人吧吧嘈羅 哈哈哈~~~)
回復 支持 反對

算啦 預左天魔會係咁......
前個排我同我FD係到升緊 俾佢地叫走 咁岩我FD人不在 番到來就巳經見到落地府啦~ ...
andywilliam1 發表於 19-11-2010 00:58

乜你真係認為夢滅既人未試過出爾反爾咩?
如果係  你就比佢地既外表呃左  根本夢滅班人又冇感情 又大話連篇 好似一個班比人訓練完既大話機器人
回復 支持 反對

(係天魔組人 唔係天魔比人組 咁咪又開 ...
chingccs 發表於 19-11-2010 09:41

都未嘗係個好辦法
回復 支持 反對

其實野外刷怪就諗到會比人清   人話開放點會咁好死....
回復 支持 反對

回復 10# Siu菲

咁夜魔就唔好話開放d埸比人升~~自己拎住個埸過世咪算囉~~你地話開放其他幫會d人先會去升~~而家仲要話冇出力幫手打既人就冇得升~~咁你地而家同當時既夢幻有咩分別~~不過夢幻好詔你地唔會同民心去贏左之後唔認數囉~~未贏個時就咩都得~贏左就反曬口~~人地夢幻個時邊有咁~~人地係靠自己~~人地惡得黎係靠自己個盟既實力~~而夜魔就.....得個講字
回復 支持 反對

既要指證人 為何要遮掩對話內容?
浩B 發表於 19-11-2010 08:06

圖中內容有私人吹水成份 我覺得冇需要公開比人睇 唔好再係到搵位入 THZ^_^
回復 支持 反對

發覺你真係好煩。
明明自己以前都係天魔,一轉左幫就玩D咁既野。

基本上塔克汗血果D場一向都係夢滅 ...
浪跡天涯002 發表於 19-11-2010 08:18

煩請任何人唔好再提我以前係天魔啦 唔想提一段另自己都覺得自己信錯人兼收家既往日

你付出努力打個場番泥 先頭都做左君子啦 公開開放嘛 但係後尾到自己勢力更為強大果陣咪

又係將放左出去既野收番番泥 一言既出 駟馬難追 灑出去的水又要收番番泥

到底此舉何解
回復 支持 反對

你要明白.每個server都會有打交拎場既事件

同埋我唔明.點解你咁強調{開放}呢? ...
Siu菲 發表於 19-11-2010 09:40

我強調咪因為係你地自己提出之後出爾反爾囉 根本不合情理~
回復 支持 反對

哈哈哈~~~~~~~~~~~~~果位朋友真係好很煩^^

好彩有佢呢d人 我返工有d野睇下 先無咁悶^^" 真係又愛又恨=,=
回復 支持 反對

(係天魔組人 唔係天魔比人組 咁咪又開 ...
chingccs 發表於 19-11-2010 09:41

言語可掩蓋惡行 但不可掩蓋其用心 他們的用心已被人所看清
回復 支持 反對