打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 天山童..沒位升LV ..好慘阿

我認我地夢滅好自私
打贏左鳳戰唔組外人打副本
之前又霸哂d場黎升
原諒我們的自私
可以嗎? ...
hihi各位好 發表於 3-1-2011 19:37

好原諒你地....
賠番咁多時間 精神..金錢 黎
我地米原諒你地

而家輸左喇...
就係到扮可憐
想人地同情你地?
回復 支持 反對

我之前日日打交,勝左之後,就放左ac,冇升到
回復 支持 反對

之前本來咪有d夢滅入夜魔盟做25仔貪人地有場刷咪入  真係25
回復 支持 反對

轉黎王ser好多場升
回復 支持 反對

想要場升

就早點起早去霸

不要係到嘈
回復 支持 反對

唉    一早話左昨天的夢幻=現在的天魔=.=
我在天ser差5多由夜雨到e+
d大幫都是1樣
我覺得天魔比其他大幫(夢幻.空山.夜雨)還5好
人地最少都話明個場是我 1入即殺
但是你地天魔口說開放.事實上是?
如果你地5想同夢幻.空山.夜雨同一命運
比全ser和平玩家日日吵.打架or出5到城(當年夜雨比全ser日日清 5到1個月88了)
可能你地覺得班友個個3.4石 秒他地都得la 1班廢物
但是你地5好忘記夢幻.天之.傾城 有e班人帶頭
你地估下你地輸5輸???
牆倒眾人推 當日你地都是有神聖同盟幫手先打win夢幻
如果5是有e班人幫手 恐怕你地都是日日高昌升緊lv
我覺得如果你地班人態度都是1樣  你地變成夢幻都是時間問題
結果是同夢幻.空山.夜雨1様
題外話 樓主是5是個個(0TT0)的全5少林?
回復 支持 反對

唉    一早話左昨天的夢幻=現在的天魔=.=
我在天ser差5多由夜雨到e+
d大幫都是1樣
我覺得天魔比其他大幫(夢 ...
小人物01 發表於 3-1-2011 23:44

有見地 =]
我都有開ser玩到e加,由當年既夜雨到e加既夜魔,睇人霸場呢d野都見唔少~
有人會話,點解我地個個都唔話係要話天魔?咁講呢句既人又諗下,點解呀?!唔通真係佢出名?!事出必有因,咁多人話你地天魔就証明係有理由,而天魔既人亦都唔見得有反省~由我之前話各大幫壟斷d場,到e加,見到既只係變本加厲!!!
樓上有人話,你早d起身咪得lo~ ok,我夜晚10點開始掛 隊長來,一路都人在,都第二朝6點有人申,ok 我批 反正得我同2個人~跟住又有人申,我無所謂呀,照批~跟住來左幾件黑風同符號幫,叫我俾位,我咪話得1 2個位 搵1 2個入左先 一陣有位再叫你地lo~ 而我得到既只係4個遠攻圍住我搶我怪,到最後d隊友走晒,我咪組佢地lo,跟住逼我俾隊長,我唔俾 結果?咪又係俾人搶......最後我當然忍唔住出手,明知死,但係都要試,性格來,無計~

天魔既人睇到呢段野既話,唔該自己反省下~我個故事望落去好似同你地無關,但係我要提醒你地,變本加厲只會招致反擊,而且點都會有d唔怕死陪你地玩既,再加上夢滅,天之等死灰復燃,重演當日你地打夢滅既情景,結果就好似夜雨咁,唔通你地仲會諗住嬴?

以一盟,兩盟既實力,即使你地係全6石又點,蟻多嬲死象呢句,大家應該都仲識掛......?
回復 支持 反對

有見地 =]
我都有開ser玩到e加,由當年既夜雨到e加既夜魔,睇人霸場呢d野都見唔少~
有人會話,點解我地個個 ...
andywilliam1 發表於 3-1-2011 23:59

叫得到夢滅有石人番黎玩先再講啦哈哈
回復 支持 反對

叫得到夢滅有石人番黎玩先再講啦哈哈
3567 發表於 4-1-2011 00:38

你係天魔/神聖既..?
唔理你係咪,但係你呢種態度好黑人憎~
回復 支持 反對

你係天魔/神聖既..?
唔理你係咪,但係你呢種態度好黑人憎~
andywilliam1 發表於 4-1-2011 00:41

買多幾包點啦 聽日走啦你- -
回復 支持 反對