打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 秘聞:堂堂北ser大幫成員背後的真相!

agree
回復 支持 反對

如果你條商隊走  人地o個條都唔會有例外 兩個幫都係用商隊跑商  睇下邊個死先囉 ...
繪理子 發表於 6-5-2011 17:23

理子,對您嘅支持無限感激!亦借呢度向喺game中密我話會幫手嘅咁多位朋友衷心致謝!

大家嘅好意我心領了,區區一隻 最諧,我哋個小幫仲可以對付到嘅。

喺度萬分感激大家對我哋呢個和平小幫伸出援手,多謝大家。

另外講多個笑話俾大家聽,今日下午隻小號 無涯子 又出動,殺咗我幫幾個商人。

但係一分錢都劫唔到,仲食咗幾把刀添!;P

原來我幫隊商隊都睇唔過眼隻 最諧 嘅無恥行為,專登唔拎票就走出去跑。

可憐隻無涯子戇居居咁走去劫商,一分錢都搵唔到,點養妻活兒呀!仲要去嵩山慢慢升善惡添,陰公囉!;P

到隻無涯子off咗,本幫隊商隊又拎票跑過,今日又爆金喇,你吹咩!:lol

喺呢度亦都好多謝本幫商隊仗義幫助,我一定會盡全力好好保護好隊商隊嘅!

最諧!咪以為可以將搞稻中隊商隊咁嘅技兩搞我哋隊商隊啦,我哋幫隊商隊好有義氣架!
回復 支持 反對

北ser終於有野睇@@哈哈
◇帥靈╭* 發表於 6-5-2011 20:41

呢啲事其實每日都發生架,只係好多幫都敢怒不敢言啫。

平時我哋都算喇,反正我哋又唔使霸場掛升,有咩好爭吖!

但係今次最慶就係,邪神個 Exxx同我就口口聲聲話大家真人都係fd,無謂為啲細嘅傷和氣。

(佢真係以為我傻,一早知隻細ac係佢條佬架啦!)

轉過頭又告枕頭狀,搵隻狼狗搞埋晒啲小動作,忍無可忍我先將佢兩個啲衰嘢公諸於世,吐吓苦水啫。

ps, Exxx,我同你講,你不仁啫,我仲未不義!開小號劫商呢啲嘢你估剩係你隻狼狗識咩!

係我老公故念你哋嗰份所謂友情,不屑咁做咋!
回復 支持 反對

支持樓主^^反抗最諧呢個賤人
回復 支持 反對

支持樓主^^反抗最諧呢個賤人
ttt1234 發表於 7-5-2011 00:53

好多謝您嘅支持。:handshake
回復 支持 反對

呢啲事其實每日都發生架,只係好多幫都敢怒不敢言啫。

平時我哋都算喇,反正我哋又唔使霸場掛升,有咩好 ...
真天龍戰神 發表於 7-5-2011 00:50

我真係估唔到-.-原來你係佢老婆:lol

之前同我傾計果個都係你泥?a"a!!

===========================

其實霸唔霸場呢樣野,對我泥講真係好閑

我自己都係唔急升lv的人-,-

(p.s.得閑去北ser開隻人仔俾你吸下善惡先:lol)
回復 支持 反對

我真係估唔到-.-原來你係佢老婆

之前同我傾計果個都係你泥?a"a!!

========================== ...
◇帥靈╭* 發表於 7-5-2011 01:50

之前同您傾嘅係我老公嚟,佢仲讚您幾好人添呀。

但係之前好似聽我老公話您唔玩架?又去北ser開ac玩?

北ser有啲大幫好霸道架,佢哋嘅宗旨總之唔係友幫就係敵幫!
回復 支持 反對

之前同您傾嘅係我老公嚟,佢仲讚您幾好人添呀。

但係之前好似聽我老公話您唔玩架?又去北ser ...
真天龍戰神 發表於 7-5-2011 02:04

過獎了;P
其實我是一名壞人:lol(專呃無知少女的帥女人a"a)

講真啦,係有少少唔捨得,有時都會上線向一班戰友問好a"a

我開北ser ac純粹都係搵你地吹下水哈哈(可能長玩都不一定:lol)
亦都歡迎你來到天ser玩;P
回復 支持 反對

從來亦無自信【人云亦云】.....庸庸碌碌半生.....
回復 支持 反對

過獎了
其實我是一名壞人(專呃無知少女的帥女人a"a)

講真啦,係有少少唔捨得,有時都會上線向一班戰 ...
◇帥靈╭* 發表於 7-5-2011 02:08

哎吔,好彩我都唔算無知啫!;P

唔捨得都人知常情嘅,人非草木,誰屬無情吖。

嚟天ser就應該唔會喇,始終喺北ser花咗大量心血去玩,

要過第二度從頭開始,真係冇咁多精神同資源呀。
回復 支持 反對