打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 送"""天龍八部ac""大量

關閉 [複製鏈接]
點解想要這game""ac""
因為宜家好小出D武俠game,見岩岩出就想玩玩
加上岩岩做神鵰俠侶,見楊過禁型,加上D招式幾好
同點解我要比你"""
因為我冇acc~~樂古搶唔到
去大X論壇度都搶唔到
最重要係你有acc
希望你可以給我acc thx
回復 支持 反對

thx~我好想要acc 我見我fd玩 好似好好玩 我真係好想快d玩天龍
希望你可以做下好心比acc我:handshake
回復 支持 反對

本來唔想打這段文字,因為求人不是我專長.
因為是武俠小說迷,睇左官網介紹GAME內容,感覺還可以!另一方面,在放工後可以消磨時間;
比唔比是你的專利.希望收到好消息!感恩
回復 支持 反對

我要一個帳plz
點解要玩天龍? 因為19號封測 大家都係想封測衝lv 遲d唔會比人追lv追得好快~可以快d開門派,識多d人~ 所以我都係想識人&衝lv 希望我可以升到150名上-,- thz你 希望你會比我
回復 支持 反對

求求你啦 -.-

回復 支持 反對

本來囉左台版ge封測ac....點知新斷線又唔開 只好黎港版試下^^
msn:eva_1232003@hotmail.com
回復 支持 反對

我好想要個ac,因為我等E隻game等左好耐(刀幾個月了)(FD話我知有E個GAME的)
,但係我又唔夠樂點投AC,我好想玩天龍,但係我,最後係投唔到AC..所以我好想你可以送個
ac比我
希望你俾個機會我 THX∼
仲有,多D人玩好玩D 呀MA係咪?@@  我又好希望可以一齊玩,一齊認識
新朋友 仲有,天龍e本書個idea 又好好,好正 5本see左十幾日,+上e個
game 個idea又唔錯,so 想玩e個game  thx∼∼∼

希望你俾個機會我 THX∼希望你俾個機會我 THX∼

嗚嗚嗚,俾個我la
回復 支持 反對

點解我想要ac!!問得好!!
因為我買左本書之後!send左個密碼過去同資料
但係佢又無回返比我!!反面有d人無買書!!就可以得到帳號
回復 支持 反對

我好想要呢個ac ,因為好重要, 我好鐘意睇武俠小說,天龍係我最愛,所以我好想玩
回復 支持 反對

我好希望你可以送個ac比我 because ilike play so much!!!!!!!!!!!
回復 支持 反對