打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 送"""天龍八部ac""大量

關閉 [複製鏈接]
隻game一開始話係香港開ser果時我巳經留意隻game.佢e加封測派ac.我d分又太小.唔夠人爭.同埋我有幾個fd都巳經拎到ac啦.佢地叫我快d拎返個黎玩.佢地都覺得隻game唔錯.同埋我本身巳經想玩隻game好耐..所以希望你俾個ac我..多謝!~
回復 支持 反對

email:thomasyu0_1993@yahoo.com.hk
回復 支持 反對

我係同一班FD一齊玩的
但我地有人拿到帳號
有人得不到
我相信你咁好人
唔會想拆散我地一大班人吧
PLS 請你比個帳號我m(v.v)m
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

我想玩呢隻game事關因為我之前玩過台版但係出左個通訊鎖我又冇台灣電話所以就冇得玩
回復 支持 反對

當真麼?

好久看不到令人心動的遊戲了 幾乎忘卻了當初玩線上遊戲的熱情與興奮感......
這次看到天龍八部 真的....有少許期待 亦有些擔心
期待能找回失去的快感,久違的友誼;擔心開心與過後的失落感所形成的強大反差....
呵呵,不管結果如何,總要先試一次吧~
回復 支持 反對

我本身係唔知有呢隻game
之前我無意中聽到我fd講呢隻game
叫我地成班fd一齊玩,我問佢有咩咁好玩啦 經佢講完
我對呢隻game有極高興趣
+上佢係新game 我地應該支持下佢
再者天龍8部 點都係中國金庸名著
不得不支持
回復 支持 反對

[[onion_08]] 我等依隻GAME由2月等到而家啦 真係好想玩呀 [[yoyo_133]]
周圍都搶唔到  你人咁好[[onion_14]]  你會比一個我加架可 [[onion_17]]
回復 支持 反對

我e經玩過好多online game,好多都係玩在幾日就del,但係,當我睇到呢隻game時,令我想番起金庸,所以我之前就去在玩大陸板,發覺唔錯,但係香港板封測acc我就搶唔到,希望樓主可以pm比一個我,thx
回復 支持 反對

我想要這GAME既AC因為我睇完天龍八部呢本書之後,THIS GAME就封測,我好鐘意古裝武俠既野所以想玩THIS 遊戲.

仲有點解你要俾我.............你令仔掛[[bao_36]]
回復 支持 反對