打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 天ser 沒有對與錯的....

希望今次大家都如題,唔好變成罵戰啦/__\
如果善意既討論,應該係點解要做收場呢個動作,又或者細糖點解會清火谷...你解答,大家就係討論咯=.=
但係如果我話你食屎,你又話返我食朱古力...咁樣就會變成罵戰...
大家都係講出,外界點睇天魔同夢滅...無需要計果0.5既分別吧^^"對與錯 大家都知夢滅唔岩架啦...我都好憎夢滅架...所以我每晚都會祈禱先訓得著/__\...但係我仍然會係夢滅=3=升到119LV ^O^
回復 支持 反對

你地要打要殺咪埋黎囉!
當日夢滅話我老婆做雞 甚至喇叭爆埋電話 又如何?敵幫人  對敵時更難聽既說話都會講.更何況由頭到尾 夢滅話的 只係BO一人
又唔會話話下變真 咪當笑料囉 !! bo要退天魔 原因係"女神"話bo屋企人 程度好似有點不同吧 !!你地可能會話我地吹水 "女神"根本冇講過
不過天魔有次bbq "女神"已經認左有講 .
我入天魔咁耐 幾冇人幾唔夠打 都一樣咁過 話我盲目信我老婆?我自己唔識分析?就係因為我太清楚天魔 攻心計的說話都聽唔少!!我地退會 並不是即入夢滅打返轉頭
有入其他會的 只係"女神"一家人的說話太難講吧!出事之後 個個舊戰友都話誤會 大事化小 打機都要吞聲下氣 我做唔出!
竟然都變化都依家咁 咪大家繼續玩囉 天ser沒有夢滅/天魔是旦一邊 都冇樂趣的
回復 支持 反對

你地要打要殺咪埋黎囉!
當日夢滅話我老婆做雞 甚至喇叭爆埋電話 又如何?敵幫人  對敵時更難聽既說話都會講. ...
血燕 發表於 28-7-2011 03:05

咁白頭當年話金元帥成家唔通你地夢滅又覺得佢岩呀?
當年佢講過咩我諗你地唔會唔記得掛?
你地硬要話唔記得既 唔緊要 當時呀金post左上黎 我cap低左
回復 支持 反對

小二,花生,大青…
回復 支持 反對

其實5需要講咁多 係對係錯 天山童既玩家會好清楚明白 5需要你係樂古評論:-)
事實係點 相信其他ser既人應該5會清楚得過天ser既人掛?
如果夜魔真係你講到咁偽君子 點解冇好似 (前夢滅) 咁樣比人反?
公道自在人心...
回復 支持 反對

希望你地都5好再欺壓和平幫 尋晚既事 點都好係咪應該要講返句sorry?
星宿補血 點講都講5通 理虧既係邊個 你地自己心照._.'
回復 支持 反對

-_- 事咩實? 呢位同學, 我咪話, 唔入果3個場咪無人攪囉, 佢地講明幫場唔准入, 咁你入塔, 被殺都是自找的 ...
星宿津 發表於 27-7-2011 23:58

入個3個場比人殺係抵死既? 咁不如買起gameone 天ser 5好比其他人玩na!
相比1下 睇下依加入汗既人 會5會比人殺 ?? (5包括入去睇人裝 亦5包括夢滅既人)
回復 支持 反對

晒氣la天魔,你地有本事5開放d場俾其他幫升咩  你地睇得晒咁多個場咩,又5驚其他幫反你地咩,好聽d咪開放lo,我就5覺得夢滅5夠你地打wo
回復 支持 反對

你真係覺得天魔冇咁既本事? 只係冇需要做到咁姐
試問咁樣同 << 當初既夢滅 >> 有咩分別?
打交有贏有輸 如果天魔次次贏 你覺得白頭仲有面留係天山童咩^^
回復 支持 反對

仲有 夢滅真係咁強大打得贏天魔既話 依個係汗血掛緊既應該5會仲係天魔既下話?
唔好講咩夢滅讓比天魔又唔希罕又盛!!
比你地攻左入黎 / 天魔冇人 個時 夢滅d人有冇入黎掛依d心照喇!!
回復 支持 反對