打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 天ser 沒有對與錯的....

老實講呀真係俾我都5掛la,又要俾人剎又要呢樣果樣,早d訓好過la  5通好似天魔d人咁打尚腦5使訓咩,仲有呀你地係咁勁夢滅就5會仲係度la亦5會仲有咁多人la  同埋以我所見天魔亦有5少人掛野外,占解5去冇刀場呢咪又係怕俾人剎多過升 !你地最叻咪半夜同人地少人果時燒牌,齊人你地咪又收薑
回復 支持 反對

晒氣la天魔,你地有本事5開放d場俾其他幫升咩  你地睇得晒咁多個場咩,又5驚其他幫反你地咩,好聽d咪開放lo,我 ...
eyt 發表於 28-7-2011 05:58

你講得真是有道理
回復 支持 反對

老實講呀真係俾我都5掛la,又要俾人剎又要呢樣果樣,早d訓好過la  5通好似天魔d人咁打尚腦5使訓咩,仲有呀你地 ...
eyt 發表於 28-7-2011 06:36

(( 老實講呀真係俾我都5掛la ))) <<< 你依句 係咪代表 全夢滅講既先??
如果5係你就收聲 (無人會在乎你一個. 雖然事實你想掛都冇得比你掛)
如果 你係代表全夢滅講既 你地全夢滅再入汗掛 點計? 你講.

*** andthen *** 中意掛野外既人都係佢地既自由!!
正如夢滅掛雪狼/ 昆山 代表d咩???? 係唔係又代表驚比人殺先??
回復 支持 反對

老實講呀真係俾我都5掛la,又要俾人剎又要呢樣果樣,早d訓好過la  5通好似天魔d人咁打尚腦5使訓咩,仲有呀你地 ...
eyt 發表於 28-7-2011 06:36

夢滅都收左喇 乜你仲未收咩??XDD
回復 支持 反對

我地從來冇話過天魔勁!! 我可以話天魔垃圾嫁._.
但垃圾都守到汗既!! 打交會輸比垃圾既又係咩??
幾時燒牌係我地話事 你唔係覺得我要徵求過夢滅同唔同意a嘛?
正如夢滅攻汗都唔會問天魔同唔同意啦??
係唔係你地朝早攻 我話朝早唔洗訓教a你地就唔攻先??
你地攻汗時 掛汗人不在(去左返工,食飯,訓教)既夠比你地清晒
咁係唔係又要同你地講 (我5得閒 要返工食飯訓教,你遲d先清na)??
驚訓教比人打既 就唔好掛通霄機!!就係咁簡單^^

另外組織下自己要講d咩先發表 唔好下下比位人地入!!!
回復 支持 反對

樓上講得好!!讚!!haha~~正如呢位-.-eyt講野都唔x用腦..好似夢滅既作風一樣..做左先諗..係唔係傻仔呢??
回復 支持 反對

如果意外
夢滅都話過bo做雞的
還記得 當年 我 小戀 御仁 尚有skype聯絡時
bo是欣然接受 並用以開玩笑

如記憶有錯請指正
回復 支持 反對

咁又係既@_@幫場的確唔入得T_T
原來岩岩出鳳凰果陣
古城都變左幫場XD!夢幻真係多幫場啦T_T  
其實只要你 ...
愛你哈哈 發表於 28-7-2011 00:47

果陣鳳凰夢幻輸左去封城 <<< 這點我都不認同

我入夢幻日子尚短, 你講果堆歷史我都唔清楚, 所以無意見

「P.S 反正你地覺得我地分場出來只係偽君子行為@@
其實你係夢幻, 我地都無乜需要同你交代得清清楚楚@@」<<< 不要這樣嘛, 大家響度吹吹水才有樂點的

入個3個場比人殺係抵死既? 咁不如買起gameone 天ser 5好比其他人玩na!
相比1下 睇下依加入汗既人 會5會 ...
shoot850422 發表於 28-7-2011 05:44

所以我都話, 夢滅果陣真係好霸道, 咦? 咁無幫/和平幫入去汗刷怪都可以? 會唔會又成隊人黎搶, 或者密人話係幫場架先?

--------------------
講到離晒題添, 其實唔洗質疑樓主開post目的, 次次有關夢滅同天魔既post, 大家都好熱烈回應, 解下悶之餘又可以齊齊賺樂點, 咪幾好, 多啲回應, 樂古會員升級又快啲, 都幾開心的 (-口-||| 這是病態嗎?)
回復 支持 反對

果陣鳳凰夢幻輸左去封城
星宿津 發表於 28-7-2011 09:38

所以我在奇怪為何妳一直都停留在九級會員- -
回復 支持 反對

回復 39# 浪跡天涯002

嘩..你睇下我幾時入會既? 我已經覺得自己呃水吹去到嚴重地步, 九唔搭八都加把口, 仲好自滿咁覺得自己升得好快, 家下比你一句『停留在』打沉晒啦
回復 支持 反對